Sunday, January 16, 2011

.. ?

http://i99.photobucket.com/albums/l312/bwitched18/browbasmallah.jpg






Rasa hati itu pelbagai,
ada yang bisa dibicara dek bibir,
ada yang sekadar tersimpan disanubari.

syukur ,

hati ini
masih punya Allah untuk berkongsi segala rasa .



La Tahzan..








sekian


:')



-Cik Mus'ab-

Monday, January 3, 2011

DONUT



dua hari lepas.

sangat-sangat teringin makan donut.

tapi memang berazam x nak beli donut.

pastu.. cuba2 la buat donut.


nk tahu ap jadi ??

" dik, ni donut ke ape ni ??? " Cik Ath.

" hehe.. donut la.. " Cik Mus'ab.


" akak... rasa la... " Cik Ath.

" dik.., rasa dah ok dah.. tapi... " Cik Ath.

" tapi apa kak ?? " Cik Mus'ab.

" kurang masak eh ?? " Cik Mus'ab.




sebenarnya.. donut tu masak kat luar je. dalam x brapa nak masak :'(


nak makan donut!

so, sangat2 kena berusaha masak donut lagi.

saya sedang berazam nk buat donut ni.




mana la tahu leh wat donut time daurah. hehehe :'P





p/s : Before buat donut ni.. dah try call mak untuk minta tunjuk ajar. tapi.. x dapat2 nk contact mak . T.T , x pe.. next time insyaAllah. Mak.., happy belated bufday ya. maaf x dpat balik rumah.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Loading...
Powered by Blogger.