Monday, January 3, 2011

DONUT



dua hari lepas.

sangat-sangat teringin makan donut.

tapi memang berazam x nak beli donut.

pastu.. cuba2 la buat donut.


nk tahu ap jadi ??

" dik, ni donut ke ape ni ??? " Cik Ath.

" hehe.. donut la.. " Cik Mus'ab.


" akak... rasa la... " Cik Ath.

" dik.., rasa dah ok dah.. tapi... " Cik Ath.

" tapi apa kak ?? " Cik Mus'ab.

" kurang masak eh ?? " Cik Mus'ab.




sebenarnya.. donut tu masak kat luar je. dalam x brapa nak masak :'(


nak makan donut!

so, sangat2 kena berusaha masak donut lagi.

saya sedang berazam nk buat donut ni.




mana la tahu leh wat donut time daurah. hehehe :'P





p/s : Before buat donut ni.. dah try call mak untuk minta tunjuk ajar. tapi.. x dapat2 nk contact mak . T.T , x pe.. next time insyaAllah. Mak.., happy belated bufday ya. maaf x dpat balik rumah.

1 comment:

  1. i know this situation.....sy menjadi saksi..ngeh3x..

    rindu kamu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Loading...
Powered by Blogger.